De ce nu mă adresez DIRECT bărbaților

Unul dintre prietenii și foștii mei clienți Florin Roșoga, mi-a spus că ar trebui să scriu la persoana a doua singular genul masculin. Florin chiar e o autoritate în scris pentru că are cel mai mare blog de dezvoltare personală din România.

Cu toate astea totuși le scriu femeilor. Au fost și bărbați care s-au înscris și au beneficiat de serviciile mele. Chiar dacă m-am adresat doamnelor. Pentru că ei, aceștia puțini, au o calitate rară pe care o găsești mai des la femei.

Își dau voie să fie vulnerabili.

Am două categorii de clienți femei și bărbați care:

  1. trebuie să fie puternici
  2. n-au voie să fie slabi

De fapt dacă te uiți la esențele de energie, puternic – slab o să vezi un joc Yang – Yin.

Prima dintre categorii se polarizează pe esența lor masculină. A doua își reprimă esența lor feminină. Indiferent de genul lor. Masculin sau Feminin.

Și asta are mai multe efecte:

  1. Dacă ești femeie n-o să poți să atragi un bărbat sau să-i pui limite unuia existent. Eventual îl castrezi inconștient la nivel simbolic.
  2. Dacă ești bărbat n-o să ai puterea să manifești ceva inclusiv să păstrezi o femeie. Eventual te simți impotent deși tu ai puterea fizică și ești ok din punct de vedere funcțional.

În situațiile acestea, ai o singură soluție, indiferent dacă ești bărbat sau femeie:

Să-ți dai voie să fii inclusiv slabă, neajutorată, incapabilă, neputincioasă. Valabil și pentru bărbați.

O să spui, bine bine, dar societatea stigmatizează genul acesta de comportamente, caracteristici și le tratează ca atare.

E adevărat, societatea le stigmatizează. Dar stigmaturile acestea n-ar avea putere dacă tu nu te-ai stigmatiza și ți-ai respinge aceste atribute.

Te întrebi poate care e soluția?

E simplă. Ai nevoie să adopți un sistem prin care să-ți integrezi aceste atribute. Să le tratezi ca pe niște CALITĂȚI.

Am pus la punct un sistem de 7 tehnici lingvistice, care-ți permite să integrezi acestea atribute ale tale ca adevărate calități. Să poți să le pui limite celor care te judecă. Să-i iei puterea judecătorului tău interior. Să eliberezi emoțiile pe care ți le-ai reprimat pentru că ți-ai ascuns aceste calități.

Dacă ACUM e important pentru tine să te bucuri de feminitatea sau masculinitatea ta, te aștept sâmbătă, 14 mai, la [atelier 7 tehnici de comunicare ca să-ți transformi relațiile tale](http://ioannicut.ro/7-strategii-de-comunicare-prin-care-sa-ti-transformi-relatiile-esentiale/).

http://ioannicut.ro/7-strategii-de-comunicare-prin-care-sa-ti-transformi-relatiile-esentiale/

Avem doar 10 locuri. Îmi propun să mă pot ocupa de fiecare participant în parte. Și ele se ocupă repede.

Te invit să te înscrii acum fără să mai aștepți nicio secundă.

Ne auzim acolo,

Ioan Nicuț

PS. Dacă te-ai recunoscut în situațiile de mai sus și nu faci nimic să le schimbi negându-le, mai degrabă le întărești. Mai bine admiți că nu ești pregătită să schimbi ceva. Pentru că asta e o formă de acceptare. Acceptarea e integrativă și aduce sănătate. Nu știu dacă schimbare. Sau transformare. Sau rezultatele pe care DECLARI că le vrei în viața ta.

Dacă vrei transfomare și rezultate click pe link.

http://ioannicut.ro/7-strategii-de-comunicare-prin-care-sa-ti-transformi-relatiile-esentiale/

PPS. Bărbații nu cumpără (în aceeași proporție cu doamnele de la mine) sănătate și integritate relațională. Am confirmarea acestei aparențe și de la alți furnizori de servicii.

Ioan Nicut

Îi ajutăm pe oamenii care au deja succes profesional să se bucure și în relațiile lor personale. Mai repede și mai ușor decât s-ar aștepta.

Click Here to Leave a Comment Below