6 căi (mult mai bune) prin care să-ți rezolvi gestionezi conflictele din relații CUPLU

București, 5 aprilie 2017, orele 18:30 - 21:00, Bulevardul Regina Elisabeta Nr. 38, Hotel Cișmigiu

07
Zile
10
Ore
22
Minute
11
Secunde

DACĂ EȘTI UNUL DINTRE CEI CARE AU DEJA SUCCES ÎN BUSINESS SAU ÎN VIAȚA PROFESIONALĂ, TE INVIT SĂ-ȚI ACORZI CÂTEVA MINUTE DIN ATENȚIA TA VALOROASĂ.

Dacă ACUM e important să ai satisfacție, bucurie, împlinire, să te conectezi

în relațiile cele mai importante din viața ta

fără să-ți petreci toată viața într-un proces terapeutic o să te încânte ceea ce o să citești mai jos.

Sunt eu însumi unul dintre profesioniștii care au avut succes în business. Cu toate astea mi-aș fi dorit să pot gestiona diferit relațiile mele semnificative. Pentru că în mine a existat căutarea asta profundă.

Am auzit la unul dintre mentorii mei că folosim sexul și violența ca să putem fi conectați la ceilalți.

Să facem dragoste e într-adevăr o cale sublimă care ne conectează puternic. Dar violența??? :)

După peste 8 ani de studiu aprofundat, coaching și propria mea psihoterapie psihanalitică, am observat trei tipuri de răspunsuri și mentalități prin care oamenii tind să își îngreuneze semnificativ relațiile esențiale. (învățăm despre ele la seminar)

Slavă Domnului am învățat pe pielea mea ce poți face ca să transformi dinamicile existente. Și rezultatele din relațiile tale.

Am scris această pagină pentru că am intenția să contribui la alinierea comunicării tale cu cine ești tu în esența ta. Și nu oricum. Ci într-un fel în care ții cont și de celălalt partener din relațiile tale semnificative.

În care aveți și gestionați activ o relație din care să vă fie bine împreună.

Ai avut vreodată senzația că oricât de mult te străduiești, ai același tip de rezultate?

Dacă ai răspuns da, vrei să știi mai mult.

Suntem conduși de mintea noastră inconștientă. Repetând aceleași tipare. Cu aceleași tip de rezultate.

Acum urmează întrebarea firească:

Când rezultatele relație tale nu te mai mulțumesc, ce să faci să întrerupi tiparele acestea, să te transformi pe tine, relația ta și rezultatele ei?

Acesta e motivul pentru care am creat un Seminar de Comunicare Transformațională.

L-am ținut deja pentru 2651 de oameni. Din care 301 mi-au devenit clienți.

Și am făcut-o pentru că am intenția să invităm lumina acolo unde e întuneric. Adică acolo unde suntem conduși de inconștient.

E important cum îți folosești timpul, energia și atenția?

Din respect pentru timpul tău îți descriu ce o să-ți prezint la seminar pentru că vreau să mă asigur că participi la seminarul potrivit pentru tine.

 • Dacă vrei să trăiești și autentic ți-e frică de ridicol, îți place seminarul ăsta, pentru că afli ce principiu să aplici ca să poți să simți respect și recunoaștere în relațiile tale, nu pentru ce ai de oferit (bani, timp, energie și alte nevoi fundamentale importante pentru celălalt) ci pentru cine ești în esența ta.
 • Dacă în momentele în care ești criticat te blochezi sau răspunzi agresiv (fără să se schimbe nimic în relațiile tale) participi la seminar ca să răspunzi într-un fel în care să te simți confortabil. Treci practic din ceea ce așteaptă alții de la tine: să fii puternicul uriaș neînvins Goliat, în postura lui David (comunici cu conștiență, iscusință și mare precizie).
 • Dacă cererile tale sunt respinse, descoperi ce să faci când negociezi astfel încât să te simți în siguranță, fără să trebuiască să controlezi discuția cu precizia unui ceas elvețian.
 • Dacă te simți nasol să pui condiții, să spui nu, o să-ți placă foarte mult, pentru că înțelegi principiul din spatele punerii unei limite ca să poți să-ți împlinești cele mai sacre nevoi ale tale, să simți dragoste când ești în relația ta de cuplu.
 • Dacă te străduiești și simți dezamăgire pentru că lucrurile nu se schimbă, înveți cum să faci să descoperi care sunt acele tipare noi de comunicare, pe care dacă le folosești poți să transformi definitiv dinamica și rezultatele din relațiile tale. O să poți să oferi pentru că alegi tu, nu pentru că trebuie sau că-ți ia cineva cu japca.

Iată de ce e Important să Participi

Universul tinde să crească intensitatea trăirilor noastre (pozitive sau negative) până când ne învățăm lecția. Dacă simți frustrare în relațiile importante (cuplu, job, familie, spune-le numele…), vrei sentimente și senzații pozitive și continui fără să schimbi nimic,

Acționează Diferit.

^^^ Citește ultimul paragraf încă o dată.

De aceea îți ofer 6 tehnici care să vă transforme relațiile.

 • Dacă auzi o voce interioară sau exterioară care-ți spune că ești prea de treabă (sau chiar nașpa), participă să înțelegi de ce nu funcționează niciodată să fii cumsecade în ochii celuilalt și ce poți să faci în schimb să ai grijă de tine fără să te temi că ai putea fi acuzat de egoism. (O să poți să alegi tu momentele în care să-ți arăți generozitatea.)
 • Dacă vrei să te arăți lumii așa cum ești cu adevărat înveți cum să comunici ca să poți să te simți în conexiune profundă cu tine fără să te temi de autoritatea celuilalt.

Dacă ești ca cei mai mulți oameni care vor să fie ei înșiși, să aibă relații sănătoase, probabil că nu este prima prezentare pe are ai văzut-o legat de cum să descoperi de ce nu-ți funcționează cuplul.

Acest Seminar e Diferit

Dacă ai mai fost la alte seminarii și acestea te-au dezamăgit, sau ai avut sentimentul de pierdere de vreme, cred în mod onest că acesta e altfel.

 • În primul rând, n-o să fie povești dramatice fără legătură cu conținutul seminarului
 • In al doilea rând acest seminar este doar pentru cei care pot să accepte că ACUM nu știu, care sunt dispuși cu adevărat să facă greșeli, să trăiască momente trecătoare de disconfort, să învețe din greșelile și provocările altora.
 • În alt treilea rând este pentru cei care vor cu adevărat să comunice autentic, să-și onoreze Esența, fără să se simtă responsabili pentru ceilalți dar își asumă propria lor contribuție la rezultatele din relațiile lor.
 • În al patrulea rând, prezintă strategii testate care funcționează pe mine și clienții cu care am lucrat.

Te întrebi dacă este pentru tine?

 • Dacă ești genul care merge la traininguri, fără să acționeze, crezând că asta garantează transformarea relațiilor ajungeți în situația în care am fost și eu. Pentru mine a fost o pierdere de vreme. Și o amăgire urmată de dezamăgire. Dacă NU ești dispus să faci un efort consistent, să te schimbi, lasă locul altcuiva.
 • Dacă ești genul care crede că e suficient să citească o carte sau chiar mai multe ca să se schimbe cred că știu cum este.  Cu toții ne dorim să ne fie cât mai ușor. Dacă se poate, fără să facem nimic. Deși cărțile ne creează distincții importante ele sunt insuficiente pentru transformare. Pentru transformare avem nevoie să trăim o experiență directă a ceea ce vrem să obținem în viața noastră.

Te invit să participi doar dacă ești pregătit de schimbare și să acționezi.

 • Dacă ești genul care critică sau bârfește (inclusiv în timpul trainingurilor), pentru că astfel primește atenție negativă, îmi pare rău. Mulți cad victime ale acestei posturi.

Soluția asta din păcate rănește și generează suferință în jur fără să-ți împlinească nevoile în mod sustenabil. Dacă vii la training să critici, să bârfești, lăsă locul altcuiva.

 • Dacă vreți să Înveți cum să te Împrietenești și să-ți integrezi criticul interior, cred că trainingul te ajută foarte mult. ;-)

ATENȚIE!

La finalul prezentării mele vă invit la un Atelier Plătit. În care intrăm în detaliile relației voastre și facem împreună niște pași decisivi. În care să aveți acea experiență directă de care-ți scriam mai sus. Desigur facem totul într-un mediu securizat. Etic. Profesionist.

La acest seminar răspund în direct întrebărilor voastre, căutând să vă ofer cât mai mult ajutor. Intenția mea este să stau să răspund tuturor întrebărilor.

Am ales un loc elegant, frumos, cu capacitate limitată (30 de locuri), să avem intimitate emoțională, ca să ne putem conecta mai ușor.

Până acum a fost gratuit. Îmi spune lumea că nimic nu e gratuit. Așa e. Am investit ani de zile timp, bani și energie în pregătirea mea. În ceea ce o să primești acolo. Plătesc de fiecare dată sala. Plătesc pentru Marketingul (reclama) care te aduce în sală.

Prețul seminarului este cât ești tu dispus să plătești. E o donație. O sumă orientativă este între 99 RON și 1 leu. Poți să participi și gratuit, dacă poți să-ți asumi să primești. Ca să fie confortabil, pui banii într-un plic. Pe care la sfârșit îl lași pe scaun. Nu-mi cere mai mult de-atât. Nu pot să-ți ofer o învoială mai bună decât aceasta.

Seminariile mele se umplu rapid și sunt pline DE FIECARE dată. De aceea vă invit să vă prezentați devreme. La 18:15 pentru că la 18:30 începem.

Nici acesta nu e o excepție. Rezervă-ți locul mai jos chiar acum.

 

 

07
Zile
10
Ore
22
Minute
11
Secunde

Relația Noastră Profesională e Condusă de Etică și Confidențialitate

Despre Ioan Nicuț

Ioan Nicuț îi ajută pe Oamenii Educați care au deja Succes Profesional să se Bucure și în Relațiile cu Partenerii lor, mai Repede și Ușor decât se așteaptă. Fără să petreacă ani de zile într-o terapie profundă.

O terapie profundă e ceva foarte valoros. Pentru că are rolul să vindece trecutul. Să ofere un nivel de autocunoaștere foarte ridicat.

Coachingul este despre a adopta acele mentalități care-ți permit să obții rezultatele pe care ți le propui.

Dacă  sunt alte lucruri valoroase de care vrei să te bucuri și vrei să câștigi timp pentru că timpul tău valorează cel mai mult și ești dispus să investești în tine, te pot ajuta.

În timpul său liber Ioan e pasionat de tehnologie și de îngrijit grădina lui minimalistă.

Cu apariții în: